Camping LF13

Regio

Ontdek Kruiningen

Bekijk activiteiten in de regio

Bekijk alle activiteiten in de buurt van camping LF13.

Westerschelde

Onze camping in Kruiningen ligt direct aan de Westerschelde. Vanaf de camping kun je met hoog water de boten zien varen. Kruiningen ligt in de gemeente Reimerswaal. Een uitgestrekt gebied tussen de Ooster- en Westerschelde. Met vele wandel en fietsroutes. (Grenslandpad. Landelijke fietsroute de LF13) Dit is nog een stukje Zeeland waar je kunt genieten van rust en ruimte. Wil je boten spotten dan kan je de app van bijvoorbeeld Vesselfinder op je telefoon installeren. Vroeger vertrok hier de veerboot Kruiningen – Perkpolder

Grenslandpad

Het Grenslandpad is een langeafstandswandelpad met een lengte van 372 km tussen Sluis in Zeeland en Thorn in Limburg.  De route is in beide richtingen met wit-rode tekens gemarkeerd en in een gidsje beschreven. Het pad wordt beheerd door Wandelnet. Onze camping dient vaak als uitvalbasis voor mensen die deze route wandelen. 

Landelijke fietsroute

Nederland Fietsland:  Rondje Nederland. De langeafstand fietsroutes LF leiden je langs de mooiste plekjes in Nederland. Over het platteland dwars door Zeeland loopt de LF13 langs onze camping. Ideaal om na een lange dag fietsen, bij ons te blijven overnachten.  Voor fietsers hebben wij een speciaal aantrekkelijk tarief en ontmoet je andere fietsers die ook de route fietsen.

Medisch Centrum

Medisch Centrum Rilland Kruiningen
Burg. Vogelaarstraat 2a
4416 BP Kruiningen
huisartsenpraktijkkruiningen@gmail.com

Telefoon:  0113- 38 15 66
Spoedlijn: 0113- 38 11 51
Apotheek:
Recepten mailen naar haprilland@zorgmail.nl.

Savira-2931

Direct reserveren?

Reserveer direct een campingplaats via onderstaande knop.